tag:blogger.com,1999:blog-8453966735705896080.post2915450452004632587..comments2023-10-08T02:31:50.591+03:00Comments on Cafe cgtanes: PASTANE SİMİTİDenizin Tuzuhttp://www.blogger.com/profile/11803975227699037104noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8453966735705896080.post-62426941528741378042013-03-16T17:07:45.304+02:002013-03-16T17:07:45.304+02:00Tuzu ve şekerini sen kendi damak zevkine göre ayar...Tuzu ve şekerini sen kendi damak zevkine göre ayarlayabilirsin.Denizin Tuzuhttps://www.blogger.com/profile/11803975227699037104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8453966735705896080.post-59422086284791899682013-03-16T10:10:54.238+02:002013-03-16T10:10:54.238+02:00simitleri sabah yaptım biraz tuzsuz oldu ama tadı...simitleri sabah yaptım biraz tuzsuz oldu ama tadı güzel oldu yalnız simit şekli verirken sürekli kopuyordu birde şeker oranını çoğaltsak nasıl olur teşekkürler.meryemnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8453966735705896080.post-90868907890248432812013-03-15T12:41:22.715+02:002013-03-15T12:41:22.715+02:00Meryem;
Tüm mayalı hamurlarda ne kadar çok bekletm...Meryem;<br />Tüm mayalı hamurlarda ne kadar çok bekletme yaparsan o kadar iyi sonuç alırsın.Bekletmen gerekir.Öncelikle 140 pişmemizin sebebi yavaş yavaş pişmesini ve daha güzel kabarmasını sağlamak için.Simitle ilgili yorumlarını merakla bekleyeceğim.Kolay gelsin.Denizin Tuzuhttps://www.blogger.com/profile/11803975227699037104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8453966735705896080.post-28288672203332124832013-03-15T10:45:30.446+02:002013-03-15T10:45:30.446+02:00çok güzel görünüyorlar bugün yapmayı düşünüyorum h...çok güzel görünüyorlar bugün yapmayı düşünüyorum hamuru yoğurduktan sonra mayalama işlemi yapmazsak hamur kabarırmı birde neden önce 140 sonra 180 derecede pişiyor teşekkürler.meryemnoreply@blogger.com