MALZEMELER
1 kutu kırmızı meksika fasülyesi
1 küçük kavonoz mantar
Yarım bağ maydonoz
5/6 dal taze soğan
6-7 dal dereotu
Sızma zeytinyağı
Sumak,deniz tuzu
Limon
HAZIRLANIŞI
1.Dilerseniz konserve mantar yerine taze mantar alıp 3-4 dakika sıcak suda haşlayabilirsiniz.Ben konserve kullanmak istemediğim için taze alıp haşladım.
2.Fasülyeyi kullanırken suyunu süzün ve sudan geçirerek yıkayın hafifçe.Derince bir kasede tüm malzemeler eklenir ve karıştırılır.Servis tabağına alınır.Kırmızı fasülye lezzetli bir fasülye olduğundan salatasıda çok güzel oluyor.Değişiklik yapmayı seviyorsanız mutlaka denemelisiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
dobasaran@hotmail.com