31 Ocak 2012 Salı

TAVUKLU MANTARLI KREMALI PENNE


















MALZEMELER

Yarım paket penne makarna
200 gr mantar
300 gr kemiksiz tavuk kalça
1 adet soğan
3 adet sarımsak
1 paket krema
Fesleğen
Deniz tuzu
Karabiber
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Üzeri için parmesan peyniri


HAZIRLANIŞI

.Tavada sıvıyağ kızdırılır ve rendenmiş soğan,ince ince kesilmiş sarımsak sotelenir.

.Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri tavaya atılır ve beraber sotelenir.

.İçine deniz tuzu,karabiber,fesleğen ilave edilir.

.Tavuk eti piştiği zaman içine doğranmış mantar ilave edilir ve karıştırılır.

.Mantarı ekledikten sonra çok pişirmeyin.

.Kremayı ilave edin.

.Deniz tuzlu ve bol suda al dente haşlayıp süzdüğünüz penne makarnayı tavadaki sos ile karıştırıp üzerine parmesan peyniri rendeleyip servis yapın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...