MALZEMELER
500 gr haşlamalık dana eti
1 adet soğan
5-5 diş sarımsak
2 adet kırmızı biber
2 adet havuç
2 adet patates
3 dal taze kekik
HAZIRLANIŞI
Sıvıyağda sarımsakları,soğanı soteleyin.İçine etlerinizi ilave edin ve harlı ateşte renk alıncaya kadar kavurun.Daha sonra tüm malzemeleri ekleyip içine bir miktar üstüne çıkacak kadar sıcak suyu ekleyip düdüklü tencerenizde pişirin.
500 gr haşlamalık dana eti
1 adet soğan
5-5 diş sarımsak
2 adet kırmızı biber
2 adet havuç
2 adet patates
3 dal taze kekik
HAZIRLANIŞI
Sıvıyağda sarımsakları,soğanı soteleyin.İçine etlerinizi ilave edin ve harlı ateşte renk alıncaya kadar kavurun.Daha sonra tüm malzemeleri ekleyip içine bir miktar üstüne çıkacak kadar sıcak suyu ekleyip düdüklü tencerenizde pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
dobasaran@hotmail.com