28 Şubat 2012 Salı

Karadeniz Keki



















MALZEMELER
5 yumurta
1 buçuk su bardağı çekilmiş finduk :))
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı misir unu
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
Yarım çay kaşığı karbonat

HAZIRLANIŞI
Karıştırma kabında yumurta ve toz şeker iyice çırpılır.
Daha sonra tüm malzemeler eklenerek karıştırılır.
Yağlanmış fırın kabına karışım dökülür ve üzerine tekrar finduk serpilir.
180 derecede 30 dakika kadar pişirilir.
Mısır unuyla fındığın muhteşem uyumu,daha önce denemediyseniz mutlaka deneyin derim.



















2 yorum:

  1. Ajda hanım tarifini aldım En kısa zamanda deneyeceğim. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Leyla hanım,şimdiden size kolay gelsin.Sevgiler...

    YanıtlaSil

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...