25 Şubat 2014 Salı

Ayfrost ile Lezzet Önerileri



Ecem Hanım'ın daveti ile Mutfak Sanatları Akademisi'nde gerçekleşen Ayfrost,workshop etkinliğine yakın arkadaşım Emel,ile  katılıp markayı yakından tanıma fırsatı bulduk.
Davete bir arkadaşımızla birlikte katılmamız istenince, çok mutlu olmuştum...
O, dakika keyifli saatler geçireceğimizi tahmin etmiştim...
Arkadaşlarımla beraber vakit geçirmek beni her zaman mutlu etmiştir.


Eğitmen şefler eşliğin de;
Barbunya Pilaki
Fırında Palamut
Karidesli ve Kum Midyeli Risotto
Vişne Soslu Limonlu Cheesecake, pişirdik.

Ayfrost,belirli mevsimlere özgü ürünleri,dondurulmuş gıda teknolojisi sayesinde her mevsim bulabilmemizi mümkün hale getirmiş.
Ürünler,temizlenmiş ve kullanıma hazırlanmış olarak paketlendiği için su ve zaman kaybını ortadan kaldırıp, pratik halde yemek yapmamızı sağlıyor.
Özellikle,çalışan bayanların sıklıkla kullanacağını tahmin ediyorum.
Barbunya pişirmek için,sadece su,salça,tuz ve şeker eklemeniz yeterli.Paketlerin için de soğan,havuç karışımı hazır olarak bulunuyor.Size kalan sadece tencereye eklemek.










Palamutta hafiflik arayanlar için, yapımı kolay lezzetli bir tercih.


Yıkanmış ve hazırlanmış olan ürünlerle Risotto pişirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı...
 




Görüntüsü kadar lezzeti de güzel olan bu Cheesecake'ki tekrar yapıp, en kısa zamanda tarifini paylaşacağım.


Mutfak Sanatları Akademisi'nin bekleme salonunun da hoşuma giden iki kare...



Beni yalnız bırakmayan hamarat arkadaşım EMEL.


Bize,keyifli saatler yaşatan Ayfrost'a
Marka ve Ürün Yöneticisi Ecem Gözde'ye
Eğitmen Şeflere
MSA ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...