MALZEMELER
- 2 adet yumurta
- 4 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 1 çay bardağı yağsız süt
- 9-10 dal maydanoz
- 9-10 dal taze nane
- 4-5 dal taze soğan
- 2 avuç dolusu kaşar loru
- 1 adet kabartma tozu
- Üzeri için çörek otu
HAZIRLANIŞI
- Karıştırma kasesine tüm malzemeler eklenir.
- Hepsi karıştırılır.
- Kalıplarına eşit şekilde paylaştırılır.
- Üzerine çörek otu serpilir.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir.
- Yapmış olduğum ölçüden yaklaşık 9-10 adet çıkıyor.
- Afiyetle...
Dukan kızacak ama ben bir oturuşta bu ekmeklerden bi tepsi yerim :) çok güzel görünüyorlar
YanıtlaSilMerhaba Sizi Takip Ediyorum Başarılarınızı Diliyorum İyi Bloglamalar :)
YanıtlaSilMalatya Haber
malatyahaber
malatya haber sitesi
malatya aberleri