25 Mayıs 2011 Çarşamba

BATON KEK

MALZEMELER
5 adet yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 su bardağı pirinç unu
1 su bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tutam deniz tuzu
1 limon kabuğu rendesi
Üzeri için pudra şekeri
HAZIRLANIŞI
Robotta şeker ve yumurta krema kıvamına gelinceye kadar çırpılır.Daha sonra tüm malzemeler eklenir ve 15 dakika çırpılır.Öncelikle 150 derecede 30 dakika sonunda 170 derecede 10 dakika pişirilir.Pişip pişmediğini kürdan yardımıyla kontrol edin.Üzerine çıktıktan sonra pudra şekeri ekilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...