25 Mayıs 2011 Çarşamba

PASTANE KEKİ



MALZEMELER

5 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı un
1 çay bardağı toz fındık
1 çay bardağı su
1 çay bardağı damla çikolata
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı ovaleks(pasta katkı maddesi)
1 fiske deniz tuzu
Üzeri için bir avuç file fındık

HAZIRLANIŞI
Robotta şeker ve yumurtalar krema kıvamına gelinceye kadar çırpılır.Diğer malzemelerde yavaşca eklenerek karıştırılır.Kalıp yağlanır ve unlanır bir avuç kadar file fındık atılır.110 derecede önceden ısıltılmış fırında kürdan temiz çıkıncaya kadar pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...