19 Mayıs 2011 Perşembe

ÇİKOLATALI PRATİK PASTA

MALZEMELER
1 Adet hazır pastaban
3 Adet muz
1 Adet hazır çikolatalı pasta kaplaması
KREMASI İÇİN
2 buçuk bardak süt
3 yemek kaşığı un
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti(çırpmak için 50 gr süt)
HAZIRLANIŞI
Krem şenti ve vanilya hariç tüm malzemeler ocakta pişirilir.Pişirdiğimiz ve soguttuğumuz kremamıza çırpılmış krem şantiyi ve vanilyamızı ekleyin ve tekar katılaşana kadar çırpın.Süt ile ıslattığımız pandispanyalarımızın arasına kremayı ve muzu yerleştirelim ve 2.pandispanyamızı üstüne kapatalım.Çikolata kaplamasıyla dışını kaplayalım.İç kremamızdan bir miktar artırın ve sıkma torbasına koyun.Pastamızın üzerini süsleyin.Kenarlarını tarakla geçin eğer evinizde tarak yok ise bu işlemi çatal yardımıylada yapabilirsiniz.
NOT:Bu pastamız ani gelen misafirlerimiz için çok uygun.Yapımı pratik aklınızda bulunsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...