26 Mayıs 2011 Perşembe

KUS KUS SALATASI


MALZEMELER
1 su bardağı kus kus (ev yapımı)
1 adet patates
2 adet havuç
1 su bardağı bezelye
4 kaşık yoğurt
4 kaşık mayonez
2 diş ezilmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı deniz tuzu
Bir miktar kıyılmış dereotu

HAZIRLANIŞI
Öncelikle kaynar tuzlu suda kus kuslar haşlanır.Başka bir tencerede patates,havuç,bezelyeyi haşlayın.Bir çay kaşığı deniz tuzu ilave edin.Haşlanan kuskulları süzün ve soguması için bekletin.Daha sonra içine haşlanan sebzeleri ekleyin.Yoğurdu,mayonezi,sarımsağı,dereotunu katıp karıştırın.Üzerine arzu ederseniz acı sos dökün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...