24 Mayıs 2011 Salı

KREMALI MANTARLI SPAGHETTI LUNGHI

MALZEMELER
Yarım paket spaghettı lunghı
1 paket krema
250 gr mantar
3-4 diş sarımsak
Karabiber,tuz
Parmesan peyniri
Üzeri için çeri domates
HAZIRLANIŞI
Derince bir tencerede bol tuzlu suda lunghı makarnanızı kırmadan atın.Makarnanız piştikçe derine doğru inecektir.Arada sırada karıştırın.Tavanıza sıvıyağ koyup sarımsakları soteleyin.Üzerine mantarları ilave edip harlı ateşte soteleyin.Daha sonra kremanızı ilave edip tuzunu,karabiberini atıp bir iki defa karıştırdıktan sonra pişen makarnanızı süzüp tavanıza ilave edin.Makarnanızın suyundanda 2 yemek kaşığı ilave edip karıştırın ve ocağın altını kapatın.Servis esnasında üzerine parmesan peyniri rendeleyin ve çeri domateslerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...