24 Mayıs 2011 Salı

PRATİK PİZZA

MALZEMELER
2 adet ekmek hamuru (fırından)
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı ketçap
3-4 diş sarımsak
1 adet kırmızı biber
7-8 adet siyah zeytin
7-8 adet yeşil zeytin
3-4 adet domates
sucuk,mantar,sosis
Taze kaşar rendesi
Kekik
HAZIRLANIŞI
Fırın tepsinizi yağlayın ve üzerine ekmek hamurunuzu yayarak tepsi boyutuna getirin.Üzerine bir miktar sıvıyağ döküp ellerinizle yayın, ve küçük bir kasede salça,sarımsak rendesi ve ketçapı karıştırın hamurunuza yayın.Üzerine dilimlediğiniz domatesleri ekleyin.Daha sonra tüm malzemeleri üzerine ekleyin ve kekiği serpin.180 derecede 30-40 dakika pişirin.Pişen pizzanızı fırından çıkarın ve üzerine kaşar rendesini dökün ve kapalı olan fırınınıza tekrar koyun.Fırınınızın sıcaklığı kaşar rendesini eritmeye yetecektir.Peyniriniz eriyince fırından çıkartıp servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...