1 Temmuz 2011 Cuma

SOSLU KANAT IZGARA




MALZEMELER

1 kg tavuk kanatı
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tavuk baharatı
Yarım limon suyu
4 diş sarımsak(ezilmiş)
Kekik,deniz tuzu

HAZIRLANIŞI

1.Tüm malzemeleri bir kasede karıştıralım.
2.Tavuk kanatlarını önce ocakta tüylerini yakalım,daha sonra yıkayıp sosumuzun içine atıp karıştıralım.1-2 saat bekletelim.Ne kadar çok bekletirseniz okadar sosunu içine çeker ve lezzetli olur.
3.Kanatları çöp şise takın ve önceden ısıttığınız ızgarada kızarana kadar pişirin.

1 yorum:

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...