12 Temmuz 2013 Cuma

WEBER İLE EKS MUTFAK AKADEMİSİNDE BULUŞTUK



Weber'in daveti üzerinde blogger arkadaşlarla EKS mutfak atölyesinde buluştuk.
Eyüp Kemal Sevinç eşliğinde lezzetli yemekler pişirdik.
Her gruba ayrı yemek listesi verildi.Gruplara ayrılan arkadaşlar kendi yemeklerini yaptılar.
Benim grubuma düşen yemek ise;tereyağ ile lezzetlendirilmiş ızgara bonfile-marineli ızgara sebzeler.
Yemeklerimizi Barbükü'de pişirmenin ayrı bir zevki vardı...
Et inanılmaz lezzetliydi ve tam kıvamında pişmişti.Barbüküde sebzeden pizzaya, dilediğiniz çeşitlikte ürünleri pişirebiliyorsunuz.


TEREYAĞI İLE EZZETLENDİRİLMİŞ IZGARA BONFİLE/ MARİNELİ IZGARA SEBZELER
 
 MALZEMELER
  • 4 dilim bonfile
  • Tereyağı 
  • Tuz                       

SEBZE MARİNE İÇİN
  • Taze fesleğen,
  • Kekik
  • Taze biberiye
  • Sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvıyağ
YAPILIŞI
  • Mevsim sebzelerini marine malzemeleriyle harmanlayıp marine edin.
  • Izgarada piştikten sonra tereyağ ile lezzetlendirilmiş,ızgarada pişmiş bonfile dilimleri ile servis edin.
  • Afiyetle...
Weber hakkında kısa bir bilgiye de yer vermek isterim...




BARBEKÜ’DE DÜNYA DEVİ WEBER TÜRKİYE’DE!

1952 yılında ABD’de kurulan ve dünyada 6 kıtada, 45 ülkede faaliyet gösteren lider barbekü üreticisi Weber; kömürlü, gazlı, elektrikli barbekülerinin yanı sıra, geniş yelpazede barbekü aksesuarları çeşitleri ile Türkiye’ye adımını attı. 2012 yılında EMEA bölgesinde yüzde 55’lik bir büyüme yakalayan firmanın Türkiye’deki hedefi, kaliteli barbeküleri ve çeşitli barbekü aksesuarları ile yepyeni bir pazar yaratmak.

 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

dobasaran@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...